Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-26 05:20:00

Hét éven belül szabadulhat a sólyi kislány gyilkosa

A Jobbik korábbi alelnöke a halálbüntetés visszaállítását követeli.

A borzalmas sólyi gyermekgyilkossággal indult a Civil a pályán pénteki felvétele. Magyar György ügyvéd szerint amennyiben az elkövető nem töltötte be a 16. életévét, legfeljebb tíz évre ítélhetik, és még ezt a tételt is csökkenthetik a harmadával bizonyos feltételek mellett. Ami azt jelenti, hogy a tettes hét éven belül elhagyhatja a börtönt. Mindez annak kapcsán került szóba, hogy Toroczkai László jobbikos politikus a halálbüntetés visszaállítását követeli az eset kapcsán.

Az adásban persze kevésbé borzalmas illetve vidámabb témák is teret kaptak, Fiala János pedig gondoskodott egyéb humorforrásról is, például amikor perceken keresztül telefonozott, miközben vendégei az általa feltett kérdésre válaszoltak. Időnként összezördültek Magyar doktorral, de Benyó Rita és Kukorelly Endre is kivette a réstét a csipkelődésből.

Megkapta a magáét a kormány, az ellenzék, Katinka és Shane, Fodor Gábor külön is, arról pedig hosszú vita folyt, hogy Herényi Károly a potencianövelő szer forgalmazása óta milyen politikai teljesítmény okán vált megmondó emberré.

Civil a pályán,

ATV, szombat, 19.00

További belföldi híreink