Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-19 18:04:00

Újabb részletek a tragikus gyerekgyilkosságról - megszólalt az édesapa is

Megszólalt a Borsnak a kislány megtört édesapja.

Mélységes mély, elkeseredett gyászban van a 8 éves Adrienn családja. A kislányt megölték, a holttestén, amikor megtalálták, nem volt ruha.

A BorsOnline munkatársának szombat délután megszólalt a megtört édesapa is. Könnyek között nyilatkozott: "Nem tudom, valaha is fel tudom-e majd dolgozni a tündéri kislányom elvesztését" – zokogott Győző. "Szokás szerint kint, a ház előtt rollerezett a barátnőivel, de eddig még sosem mentek el. Én bent voltam, éppen fürödtem. Amikor nem volt sehol, azonnal szóltam a rendőröknek, de már csak a holttestét találták meg. Nem ismertem a gyilkosát, egy fiatal fiút emlegetnek. Azt mondták, már el is kapták nem sokkal a bejelentés után, még az este folyamán" – mondta az apa, akit a rendőrök a párjával és 14 éves fiával együtt már kihallgattak.

A lapnak sikerült beszélnie azzal a férfival is, aki részt vett a keresésben, és megtalálta a kis Adrienn cipőjét. "Éjszaka elindultunk a folyóparton, kifelé Hajmáskér irányába. Számos rendőr volt a környéken, helikopter is körözött. Egyszer csak a sötétben véres dolgokra bukkantam" – idézte fel zaklatottan Gyula.


"Az egyik a kislány cipője volt, a másik egy kő, és még több vérfoltot is találtam. A ruháit állítólag a folyóból halászták ki. Úgy tudom, a kislány kezeit hátrakötözték, a nyakában hurok volt, a fejét pedig szó szerint szétverték"

– mondta a férfi, aki szintén úgy értesült, hogy már rendőrkézen van a gyanúsított.

atv.hu/Bors

További belföldi híreink