Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-19 15:15:00

Elképesztő: 15 éves fiú ölhette meg a veszprémi kislányt

Ilyen tragédia még nem volt a Veszprém melletti Sóly történetében. Meggyilkoltak egy 8 éves kislányt, testére lemeztelenítve találtak rá.

Eltűnt egy 8 éves kislány, Adrienn – kapták a bejelentést péntek este a rendőrök. A gyerek, mint oly sokszor már, rollerezni ment, de nem ért időben haza. A falut azonnal ellepték a rendőrök, akik a helybeliek segítségével az éjszaka folyamán mindent megtettek, hogy megleljék a kislányt. Ám sajnos már csak a meztelen holttestét találták meg, és kiderült, hogy gyilkosság áldozata lett.

Adrienn holttestét a falutól 5 kilométerre lévő vilonyai zsilipnél fedezték fel. Ruháit és a gyilkosság bizonyítékait azonban alig egy kilométerre a kislány otthonától, egy erdős részen. A BorsOnline munkatársának a faluban azt mondták a helybeliek:


a rendőrök egy 15 éves hajmáskéri fiút, egy bizonyos Ferencet gyanúsítanak a kislány meggyilkolásával. Az ő fantomképével járják az utcákat.

A lap beszélt egy óvónővel is, akinek a csoportjába járt az áldozat és a feltételezett tettes is: "Valósággal sokkolt a tragédia. Adrienn egy végletekig kedves kislány volt, akire sosem volt panasz. Mindig mosolygott, mindenki szerette. Ferenc is az óvodába járt, de ő nagyon problémás gyerek volt. Rengeteg gond volt vele, végül ki is emelték a csoportból – emlékezett vissza Éva hozzátéve: úgy tudja, hogy Adrienn bátyja és Ferenc sokat lógott együtt. De azt el sem tudja képzelni, hogy miért gyilkolhatta meg a kislányt, amennyiben tényleg ő volt."

Sólyon egyébiránt jelenleg is rengeteg rendőr van, a falu lakóit sorra hallgatják ki, hátha a gyilkos nyomára bukkannak.

atv.hu/Bors

További belföldi híreink