Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-16 09:42:00

Az ATV híradósai gyermekhospice-házon segítenek

Egy jászberényi fiatalokból álló egyesület kereste fel az ATV két híradósát, Nemes Annát és Korvin Tibort, hogy segítsenek nekik. A fiatalokból álló szervezet évek óta gyűjt kupakokat, és az ebből befolyó összeget minden évben rászorulóknak adományozzák. A csapat idén a Tábitha gyermekhospice háznak gyűjt, ehhez kértek segítséget. Az ATV két fiatal híradósa rögtön a segítségükre siettek.

Az ATV híradósai gyermekhospice-házon segítenek

 Nemes Anna és Korvin Tibor a közösségi oldalukon buzdítanak mindenkit, hogy vegyenek részt az akcióban, valamint segítenek fővárosi átvevőhelyeket keresni a jászságiaknak, ugyanis ettől az évtől a csapat nem csak Jászberényben, hanem az egész országban gyűjti a kupakokat.
 
"Egy nagyon kedves fiatal csapat keresett meg minket, hogy segítsünk nekik a közösségi médiában kampányolni. Nekem is van két kisgyerekem, a hároméves André és az egyéves Karolina. Mióta szülő vagyok, sokkal jobban átérzem, mit élhetnek át az ilyen borzalmasan nehéz helyzetbe került családok. Hála Istennek az én gyerekeim makk egészségesek, de híradósként naponta találkozunk szörnyű tragédiákkal. Amikor megkeresnek minket egy-egy ilyen akcióval, sosem habozunk, mindig rögtön segítünk" - mondta Korvin Tibor.
 
Nemes Anna tavaly már részt vett egy jótékonysági akcióban, akkor is a Tábitha háznak gyűjtöttek. "Azt gondolom, a gyermekhospice, vagyis a gyógyíthatatlan, sokszor halálos beteg gyermekek gondozása olyan feladat, amit kevesen képesek ellátni, mert elképesztően erős lélek kell hozzá. A Tábitha ház minden dolgozója fantasztikus ember, ahogyan azok a gyermekek is, akik a házba kerülnek. Nem volt kérdés, hogy Tibivel az ügy mellé állunk. Nagyon remélem, hogy az év végén örömet tudunk szerezni a háznak egyfelől az összegyűlt pénzzel, másfelől azzal, hogy látják, a jászságai fiataloknak hála egy egész ország áll mögöttük" - mondta Nemes Anna.

atv.hu

További belföldi híreink