Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-25 13:23:00

"Ne mosolyogjál, mert pofán b***lak!" - Előkerült a hangfelvétel Sallai és Hadházy összekapásáról

Az Origo írta meg elsőként, hogy Sallai R. Benedek "kiütötte" Hadházy Ákost, aki feljelentést tett. Az országgyűlési képviselő ugyanakkor állítja: nem verte meg párttársát, de az ATV-ben elismerte, lehet, hogy hozzájárult ahhoz, hogy Hadházy felborult. Most előkerült egy hangfelvétel az esetről.

"Ne mosolyogjál, mert pofán b***lak!" - Előkerült a hangfelvétel Sallai és Hadházy összekapásáról

Egy visszalépett képviselő etikai vizsgálatán történt az eset. Később Sallai egy Facebook-posztban azt írta, hogy nem ütötte meg, és egyébként is, Hadházy csak eljátszotta a nagy jelenetet. Hadházy végül megtette hivatalosan is a rendőrségi feljelentést tettleges becsületsértés és garázdaság miatt.

Most a Youtube-ra kikerült egy rövid hangfelvétel a meghallgatásról, és legalább a párbeszédet lehet hallani, ami megelőzte a felborítást:

Hadházyt az egyik visszalépő képviselő etikai bizottsági meghallgatásán tanúként hallgatták meg, és éppen erről beszél valaki Sallainak, amikor azt mondja:

"Robi, ő egy tanú, azt mond amit akar, azt is mondhatja, hogy négyszögletes a föld (...) te egy beadványozó vagy."

Amire Sallai először csak azt mondja, hogy persze, mondjon amit csak akar, de valószínűleg valami mosolyféleséget láthatott meg Hadházy arcán, mert úgy folytatja:

"B***meg, ne mosolyogjál, mert pofán b***lak!"

Majd dulakodás hallatszik, és közben többen mondogatják, hogy Robi, Robi. Végül Sallai még hozzáteszi:

"Hülye seggfej! Mosolyogsz itt össze-vissza, b***meg, a képedet is beverem, ha meglátlak!"

atv.hu/Index

További belföldi híreink