Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-24 07:23:00

VV Fanni-ügy: megbukott a hazugságvizsgálaton a gyanúsított

B. László viszont továbbra is kitart amellett, hogy nincs köze a lány halálához.

Megbukott a hazugságvizsgálaton B. László, akit Novozánszki Fanni megölésével gyanúsítanak – tudta meg a Blikk.

A vizsgálat során minden valószínűség szerint egy szakember segítségével végigvettek egy hosszú kérdéssort, amelyben többek között arra kellett válaszolnia a férfinek, hogy hogyan ismerkedett meg a lánnyal, mi történt pontosan Fanni eltűnésének időpontjában, hol járt az utána következő napokban, illetve megölte-e a lányt, s ha igen, hova rejtette annak holttestét.

A portál információi szerint a férfit szembesítették a poligráfos vizsgálat eredményével, B. László viszont kitart amellett, hogy nincs köze a lány halálához. Ő „csupán” annyi tett – állítja –, hogy autójába helyezte az ájult nőt, majd átadta két, ismeretlen férfinak.

A család ügyvédje biztos benne, hogy a rendőrség jó nyomon jár, és rengeteg adatra alapozva gyanúsítják Fanni megölésével B. Lászlót, még ha ezt a férfi és volt ügyvédje vitatja is.

Mint ismert Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Az utolsó biztos információt róla egy luxuslakópark kamerafelvétele szolgáltatja, amelyen az látszik, hogy a gyanúsított cipeli az eszméletlen állapotban lévő lányt, majd beteszi egy autóba.

atv.hu

További belföldi híreink