Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-24 05:10:00

Kárászék nem ijedtek meg a börzsönyi medvétől

Újból pedagógusnak érezte magát Kárász Róbert. Az ATV műsorvezetője az időutazást annak köszönheti, hogy életében először elvitte kirándulni kávézója fogyatékkal élő és megváltozott munkaképességű dolgozóit.

Kárászék nem ijedtek meg a börzsönyi medvétől

"Én voltam az apuka, a többiek úgy jöttek utánam, mint a kis csibék. Egy igazi csapatépítő volt" – mesélte az atv.hu-nak a tévés. "Fantasztikus napot töltöttünk együtt, nemcsak a Premier Kultcafé munkatársainak, hanem az én lelkemnek is jót tett" – tette hozzá.

A nyolc dolgozó vitte magával a szüleit is, így összesen 19-en voltak a bérelt kisbuszban, amivel a Börzsönybe utaztak.

"Mindent megnéztünk, amit egy turistának érdemes Nagybörzsönyben, így például a Szent István templomot, a bányásztemplomot, a tájházat, lekvárfőző manufaktúrában finomságokat kóstoltunk és még erdei vasúton is ültünk. A mi tempónk egy kicsit lassabb, több időt kell ránk szánni, mert nem tudunk olyan gyorsan mozogni és felfogni dolgokat. Ezért az idegenvezetőinktől több türelmet kértünk" – folytatta.

Az erdei kiránduláson néhányuk fejében szöget ütött az, mi van, ha találkoznak egy medvével. Kárász Róbert az ijedtséget gyorsan elütötte egy kis humorral.

"Megnyugtattam őket, hogy ettől nem kell tartani, de ha mégis jönne velünk szembe egy medve, akkor csak annyit kell mondanunk neki: mi vagyunk a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány, lehet velünk barátkozni" - utalt a műsorvezető jótékonysági árverésükre.

A tévésnek titkolt vágya az, hogy egyszer repülőre ülhessen velük és pár napra elutazhassanak együtt külföldre.

További belföldi híreink