Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-23 10:59:00

Garázdaság miatt vádat emeltek egy váci fideszes képviselő ellen

Garázdaság vétsége miatt pénzbüntetés kiszabását indítványozza a Váci Járási Ügyészség.

Vádat emeltek egy váci fideszes önkormányzati képviselővel szemben garázdaság miatt – írja az Átlátszó. A portál még tavaly ősszel értesült arról, hogy három kormánypárti önkormányzati képviselő ittasan randalírozott a városban, belekötöttek egy éjjel-nappali bolt alkalmazottjába, szemeteseket borítottak fel és közlekedési lámpát döntöttek ki a helyéről.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy “közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt” nyomozás indult a váci kapitányságon. Kizárási indítvány miatt az ügy Komárom-Esztergom megyébe került, az ottani rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az eljárást befejezték, a vádemelési javaslatot megküldték a Váci Járási Ügyészségre.

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője, Gyugyi Csilla a portál megkeresésére azt válaszolta, hogy garázdaság vétsége miatt emeltek vádat egy férfival szemben. Az illető 2017 szeptemberének egyik éjszakáján Vácott egy dohánybolt előtt egy közlekedési jelzőtáblát húzott maga után, egy másik jelzőtáblát kihúzott a helyéből, a földre dobta, valamint sörös üveget és dobozt dobott az úttestre.

atv.hu

További belföldi híreink