Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-21 09:51:00

Zsidró Tamás is az asztalon táncolt az esküvőjén, aztán megkapta a számlát és letérdelt

Egyelőre még nem tervezgeti az esküvőt Zsidró Tamás. A mesterfodrász az atv.hu-nak elárulta: szerelmével, Dobó Katával nem beszélgettek még a ceremóniáról.

Zsidró Tamás is az asztalon táncolt az esküvőjén, aztán megkapta a számlát és letérdelt

"Ha lenne is esküvőm, akkor biztosan egy kisebb méretű lakodalmat szeretnék. Nem spórolásból, pusztán azért, mert szerintem ez életkorfüggő is" - mondta az atv.hu-nak Zsidró. "Egy 50 éves embernek nem biztos, hogy hófehér ruhában vagy frakkban kell elvennie szíve választottját"

A mesterfodrász egy picit már máshogy gondolkodik az előző menyegzője óta. "Akkor megpróbáltunk egy szűk baráti kört meghívni, így is 130-an voltunk" - mesélte Zsidró az ATV-n vasárnap este adásba kerülő #Bochkor című műsorban. "Hajnali 5-kor még én is az asztalon táncoltam. Aztán másnap, amikor megérkezett a számla, heveny szívinfarktust kaptam.

Lefeküdtem és 40 fokos lázzal ébredtem föl. Vannak rejtett csapdák az esküvőkben. Bár a lagzi helyszínén, az épületen belül rengeteg innivaló volt, ám a kinti bárfogyasztás engem is meglepett. Attól a számlától letérdeltem".

A mesterfodrásznak azonban ez nem vette el a kedvét a nősüléstől, bólogatva, viccesen igennel felelt arra a kérdésre, hogy az esküvő benne van-e még a "pakliban".

További belföldi híreink