Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-21 05:10:00

Gyárfás miatt egymásnak ment Rangos és Horváth

„Amíg nincs jogerős ítélet, nem ízléses a pályaívét emlegetni.”

Rangos Katalin, Gergely Zsófia, Kálmán László és Horváth Zoltán lesznek Fiala János vendégei a legnézettebb magyar politikai műsor*, a Civil a pályán ma este látható adásában.

A pénteki felvételen a megszokottnál is élesebb viták alakultak ki, olyannyira, hogy a tervezett témák közül kettőre egyáltalán nem maradt idő. A Figyelő-lista, az újabb civil tüntetés (amit egy hete a Civil a pályán műsorával időnként párhuzamosan, időnként váltakozva közvetített az ATV, s amire több mint egy millióan kapcsoltak rá), az ellenzék jövője, valamint a Fenyő-gyilkosság úgy felkorbácsolták az indulatokat a stúdióban, hogy a részvevők még a felvétel után is hosszú percekig mondták a magukét.    

Gyárfás kapcsán Horváth és Rangos szinte egymásnak mentek, utóbbi szerint ugyanis nem ízléses az érintett karrierjét elemezni, miközben emberölésre felbujtással gyanúsítják.

Fiala nem érti, mi a célja a múlt heti és a mai tüntetésnek, Kálmán szerint igenis van célja, az ellenzéknek viszont bojkottálnia kellene a parlamenti „színjátékot”.

Mellár Tamás ötletét a demokrácia kis szigeteiről egyöntetűen lehúzták, Bajnai Gordont viszont szinte egyöntetűen méltatták. Az ütős ellenzék kapcsán vitatkoztak egy jót az LMP-ről is, végül abban maradtak, hogy ez egy jó műsor, csak nagyon rövid.
 

Civil a pályán, ATV, szombat, 19.00


*Nielsen

További belföldi híreink