Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-16 11:17:00

Százezrek az utcán, több százezren a távolból figyelték a tüntetést

Tarolt az ATV a hétvégén. A szombati Rendkívüli Híradónkra közel 300 ezren kapcsoltak, ezzel kiváló helyet foglal el a legnézettebb műsorok listáján.

Rendkívül jó hetet zárt az ATV a nézettségi adatok alapján, hiszen 6 műsora is bekerült a hét legnézettebb 50 magyar műsor közé.

Kiemelkedő nézettséget hozott a szombati Rendkívüli Híradó, amiben a kormányellenes tüntetésről számoltunk be. A Híradónkra több mint 283 ezren voltak kíváncsiak, a Nielsen-mérés szerint ezzel a lista 18. helyét foglalja el. Nem sokkal maradt le az Esti Frizbi sem, Hajdú Péter műsora az 50-es lista 20. helyén áll, 274 ezer nézővel.

22. helyen végzett a Civil a Pályán, a politikai vitaműsort 276 ezren nézték. Ismét hasított a Buék-Sas Fészek felettünk a béka, a kabaréműsorra 254 ezren voltak kíváncsiak.

Több mint 235 ezren kapcsoltak a Heti Naplóra vasárnap este, Sváby András műsora ezzel a top 50-es lista 30. helyét foglalja el. Bochkor Gábor műsorát pedig több mint 223 ezren nézték a teljes népesség körében, így az elmúlt hét 34. legnézettebb műsora volt.

„Nagyon örülünk annak, hogy a nézettségi adatok a választási műsor nézettségével vetekedtek” – mondta a kiemelkedő nézettség kapcsán portálunknak Németh S. Szilárd. Az ATV vezérigazgatója szerint úgy tűnik, hogy a nézők tudják, hová kell kapcsolni, ha rendkívüli esemény van Magyarországon. Hozzátette, köszöni azoknak a kollégáknak a munkáját, akik túlórázták a Rendkívüli Híradó miatt. 

atv.hu

További belföldi híreink