Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-16 09:25:00

Megszüntették a nyomozást Győzike ellen

A Salgótarjáni Rendőrkapitányág és az ügyészség levélben közölte Gáspár Győzővel, hogy bűncselekmény hiányában megszüntették az ellene folyó nyomozást.

Megszüntették a nyomozást Győzike ellen

Győzikét még január végén hallgatták ki a kapitányságon, miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egyik osztályvezetője feljelentette őt rágalmazásért – írja a Blikk. Az osztályvezető azután fordult a rendőrséghez, hogy a showman több rádiós és televíziós műsorban is nyíltan bírálta a tevékenységét. Most viszont kiderült, a hatóság álláspontja szerint Győző nem rágalmazott.

„Hálát adok a jóistennek, hogy ismét megsegített. Van igazság a földön, soha nem sértettem meg senkit” – örvendezett a zenész a Blikk megkeresésére.

„Nagyon örülök, hogy elfogadták védencem érvelését, miszerint kijelentései nem voltak a becsület csorbítására alkalmasak” – mondta dr. Szilágyi Roland védőügyvéd.

„Sajnos, ez sem segít azon, hogy az ellenem zajló hadjárat teljesen tönkretette az életemet. Mindenki azt hiszi, hogy egy bűnöző vagyok. Ami azonban még ennél is jobban fáj, a zenekar összes fellépését lemondták nyárra, bármennyire fáj, ki kell mondanom: egyetlen fellépése sem lesz a Romanticnak. Ez már nemcsak engem érint nagyon rosszul, hanem Zsuzsit és Katinkát is” – mondta az énekes, aki ellen a becsületsértési ügytől függetlenül adócsalás gyanúja miatt tovább folyik a nyomozás. A NAV szerint a zenész 50 millió forintot vett fel egy román cég számlájáról, amivel nem számolt el.

A portál kereste a NAV illetékeseit is, de egyelőre nem reagáltak.

atv.hu

További belföldi híreink