Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-16 16:37:00

Megérkezett Usain Bolt pezsgője Shaolinékhoz

A hazánk első téli ötkarikás aranyérmét megnyerő rövid pályás gyorskorcsolyaváltó négy tagja, Lui Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Burján Csaba és Knoch Viktor hamarosan kilőheti a dugót többek között a 6 literes Mumm-üvegből is. Bolt az óriási, nagyjából 160 ezer forintot érő palackon kívül további hat kisebb kiszerelésű italt is küldött a magyaroknak.

Megérkezett Usain Bolt pezsgője Shaolinékhoz

A sztáratléta még a pjongcsangi játékok előtt felhívást intézett a sportolókhoz a közösségi oldalán. Megígérte, minden győztesnek pezsgőt küld, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogón, s meg is mutatta, mit ad cserébe. A magyarok eleget tettek Bolt „óhajának”, a staféta legfiatalabb tagja, Liu Shaoang feltöltötte az Instagram-oldalára az erről készült fotót, amire már magától Usain Bolttól kommentben érkezett a válasz. Pezsgősüveges és tapsoló kezes hagulatjelekkel gratulált a történelmi aranyéremhez.

„Megkaptuk a nagy pezsgőt, amit Bolt mutatott, és küldött hat darab kisebbet is mellé” – árulta el Lui Shaolin a Rádió1 Balázsék című műsorában. Hozzátette: Komolyabb hírverést szerettek volna kihozni ebből a lehetőségből, esetleg elmenni hozzá Jamaicába, de ez sajnos nem jött össze.

Kiderült az is, hogy még titokban akarták tartani az örömhírt, amit véletlenül mégis kikotyogtak a rádióműsorban. A Blikk úgy tudja, a Magyar Országos Korcsolyázó szövetség ünnepélyes keretek között szeretné bemutatni a világsztártól érkezett pezsgőt.

atv.hu

További belföldi híreink