Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-17 07:25:00

Gulyás: most szombaton még többen lehetnek

Mivel munkanap lesz szombat, ezért tették egy kicsit későbbre az eheti tüntetést a szervezők- közölte Gulyás Balázs az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Gulyás Balázs

 

A múlt szombati tüntetés egyik szónoka Rogán Antal vasárnap esti kijelentésére reagálva azt mondta: „100 ezer bolha volt a Kossuth téren”. Ahogy beszámoltunk róla, Rogán az Echo Tv vasárnap esti műsorában arra válaszolta, hogy „politikai bolhacirkusz” volt a szombati ellenzéki tüntetés.

Gulyás Balázs az Egyenes beszédben közölte: jelen állás szerint 56 ezren vannak, akik Facebookon azt jelezték, hogy biztosan ott lesznek, így második tüntetésként ez lenne minden idők legnagyobb demonstrációja- fogalmazott az aktivista, aki szerint most még többen is lehetnek, mint az előző szombaton.

Beszélt arról is, hogy még gondolkodnak, hogy legyen-e vonulás, meg szeretnék találni a tüntetésnek azt a módját, ami legjobban illik a tömeg hangulatához.

Gulyás Balázs elmondta, most is hívják a pártokat és remélik, most meg tudnak jelenni valamilyen formában majd a színpadon is. Hozzátette: előző szombaton is kérték a pártokat, hogy a Himnusz idejére álljanak fel a színpadra, de többen jelezték, hogy ezt egyelőre nem szeretnék. A szónok szerint mindenesetre jelzésértékű volt, hogy árpádsávos zászlók lengtek az EU himnusza, az Örömóda alatt, DK-s sapkák fölött.

atv.hu

További belföldi híreink