Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-02 15:15:00

„Elmész te a jó k...a anyádba” - Durván átverték Simicskát?

Olvasónktól kaptunk egy hangfelvételt, amin állítólag Simicska Lajos és egy kamu pizzafutár indulatos beszélgetése hallható. A vállalkozót egy ismert telefonbetyár-alkalmazással verhették át.

Tavaly év végén országszerte megszaporodtak egy rejtélyes körzetszámról érkező idegesítő telefonhívások. A hvg.hu szerint, a Ki hívott nevű fórumon rövid idő alatt több mint 25 ezer keresést regisztráltak a 0650292216-os telefonszámra.

Mint kiderült, az egész mögött egy mobilapplikáció állt, ami „vicces” hívást indít arra a telefonszámra, amit a felhasználó megad. Témát is lehet választani: ugat a kutyád, fűszag terjeng a lépcsőházban, meghoztuk a pizzát stb. A gyanútlan fél reakcióját rögzíti a program, amit később visszahallgathat a küldő.

Simicskát is megszívathatták

Egyik olvasónk a napokban elküldött nekünk egy, ezzel a hírhedt programmal készített beszélgetést, amin állítólag Simicska Lajos hangja hallható. A félperces felvételen egy ál-pizzafutár „beszélget” valakivel, akinek a hangja a megtévesztésig hasonlít a nagyvállalkozóéra. Annyi biztos, hogy az átvert valaki fél perc alatt alaposan felhúzta magát:

Pizzafutár: - Micsoda? Hogy érted, hogy nem rendeltél pizzát? Itt állok a motorommal, és nem hallak valami jól. Tehát azt mondod, hogy nem rendeltél pizzát?
(…)


Simicska(?): - Na elmész te a jó k...a anyádba! Elmész te a k...a anyádba te kis köcsög! Azt mond meg, melyik városban vagy, mert kimegyek, és nem hiszem, hogy az én házam előtt állsz!

Pizzafutár: - Oké, oké, akkor én fogok fizetni érted...
Simicska(?): - Szórakozz anyáddal, te!

A teljes beszélgetést ide kattintva tudja meghallgatni.

atv.hu

További belföldi híreink