Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-28 19:28:00

Hadházynak vannak sejtései, ki a spion az LMP-n belül

Az LMP társelnöke azonnal lemond, ha április 8-án többséget szerez a Fidesz, és erre biztat minden ellenzéki vezetőt. Szerinte a kormánypárt minden ellenzéki pártba beférkőzött, ez alól az LMP sem kivétel.

Az viseli meg a legjobban, amit a családjával művel a kormánymédia, mondta Hadházy Ákos az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. „Lehet fokozni az aljasságot” – fogalmazott a politikus, aki leszögezte: hazugság, hogy az édesanyja licitált a földárverésen, az ugyanakkor igaz, hogy indult volna, ha nem indul helyi gazda. Mivel az utóbbi megtörtént, meghiúsult a próbálkozás, szülei nem jutottak földhöz. Hozzátette: minden állításért perel, éppen ma is megnyert egy ügyet. Szerinte borzasztóan fél a Fidesz, ezért vádolja azzal, hogy sanyargatja a szomszédját, strómanhálózatot üzemeltet, vagy rövidnadrágban megy templomba. „Ez az egy az igaz” – tette hozzá.

Azzal kapcsolatban, hogy Barta János zuglói képviselő-jelöltet ma felszólították a lemondásra – mert mint kiderült, a Fidesz gyűjtött neki aláírásokat – elmondta: ha a jelölt nem száll ki, akkor jogászokkal fognak fellépni annak érdekében, hogy eltűnjön mellőle az LMP logó. Arra a kérdésre, hogy biztos-e abban, hogy Barta volt az egyetlen, akinek gyűjtött a Fidesz úgy fogalmazott:

abban sem biztos, hogy a Jobbiknak vagy az MSZP-nek nem gyűjt a Fidesz. Hozzátette ugyanakkor, hogy egyelőre nem érti az ügyet, azt ugyanakkor leszögezte: ha a zuglói LMP összejátszik a Fidesszel, akkor feloszlatják a helyi szervezetet.

Hadházy tapasztalatai szerint minden ellenzéki pártba be van ágyazódva a Fidesz. Rónai Egon kérdésére, hogy ez igaz-e az LMP-re is, rávágta: természetesen. Azt ugyanakkor kategorikusan elutasította, hogy az LMP, vagy személyesen ő a Fidesz szekerét tolná. „Ki a spion házon belül?” – tette fel a kérdést a műsorvezető, mire Hadházy Ákos kijelentette, nem fog a nyilvánosság előtt a párt belső ügyeiről beszélni. Ugyanakkor hozzátette: vannak sejtései, de április 8-a előtt nem szabad erről beszélni. A politikus a műsorban bejelentette: ha a választás után többséget szerez a Fidesz, akkor azonnal lemond, és erre bíztatja az összes ellenzéki vezetőt. De bízik abban, hogy erre nem kerül sor.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink