Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-22 06:55:00

Párterápiára jár és együtt nyaral Katinka és Shane?

Legalábbis erről ír a Bors. Az úszók szövetségi kapitánya pedig reméli, hogy Hosszú Katinka ott lesz a debreceni országos bajnokságon.

„Katinka ötlete volt. Az Iron Lady Amerikában pszichológiát végzett, ezért jól tudja, hogy szakember segítségével hamarabb lehet rendezni a konfliktusokat” – mondta Borsnak az informátor. Hosszú kezdeményezése annál inkább meglepő, mert éppen ő volt az, aki megelégelt valamit férje viselkedésében és lelépett.

A konfliktus valódi okát továbbra sem tudni, de szembetűnő a pálfordulása, hiszen Katinka költözött el, és akkor sem enyhült meg, amikor a januári Év sportolója-gálán férje magyarul kért bocsánatot mindazért, amit elkövetett.

A béküléssel kapcsolatban megkeresték Katinka édesapját, Hosszú Istvánt is, aki meglehetősen szűkszavúan válaszolt kérdésünkre. "Örülnék, hogyha türelmesen várna mindenki arra, hogy mi kerekedik ki ebből az egészből" – fogalmazott Hosszú apuka, aki hangos nevetéssel cáfolta azt a legújabb uszodai pletykát, miszerint várandós a bajnoknő. Mindenesetre kö­zeledik egymáshoz a pár. Az Iron Lady és Shane együtt ment nyaralni, ráadásul – hosszú idő után először – hétfőn a Duna Arénánál is együtt mutatkoztak. A Blikk szerint kedélyesen be­szélgettek és nevetgéltek a létesítmény előtti lépcsőn.

Sós Csaba: Érthető, ha Katinka nem áll ki pofozóbabának

Az úszók szövetségi kapitánya szerint Hosszú Katinka valószínűleg ott lesz a debreceni országos bajnokságon, és ha elsőre nem is éri el a tőle megszokott szintet, 4-5 évig még biztosan a csúcson marad.

Március 24-ig kell, hogy leadja nevezését Hosszú Katinka, ha indulni akar a Debrecenben megrendezendő országos bajnokságon. Mint ismeretes, Katinka és férje Shane Tusup házasságában feszültség volt, talán ennek is volt betudható, hogy az olimpiai bajnok úszónő egy rövid időre visszavonult.
   
Sós Csaba a Magyar Úszó Szövetség szövetségi kapitánya az ATV Start műsorában úgy nyilatkozott, hogy szerinte indulni fog Katinka a versenyen. Egyrészt, mert majdnem három hónapot kihagyott, másrészt, mert komoly anyagi tétje is van a klubját tekintve ennek a versenynek. Szüksége is van rá, hogy versenyezzen, folytatta a szövetségi kapitány, mert ez az edzés része.

Most nem biztos, hogy minden menüt végig úszik, jegyezte meg  Sós Csaba. A pihenésre viszont nagy szüksége volt a magánéleti problémája miatt is, tette hozzá, majd azzal folytatta: "Katinka egy érett versenyző, ingadozásai nincsenek, és biztos vagyok abban, hogy most is edzésben van. Ha nem is éri el a versenyen a legjobb csúcsát, akkor sem jelent problémát. Van annyi bónusza, hogy még 4-5 évig az élen maradhat".

atv.hu

További belföldi híreink