Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-14 16:32:00

Így emlékezett az Együtt március 15-re - videó

Az MSZP-Párbeszéd koalíciónak, az LMP-nek és a Momentumnak is odaszúrt az Együtt a párt március 15-i megemlékezésén. Holnap ugyan csatlakoznak a közös ellenzéki ünnepséghez , Juhász Péter szerint mégis kevés esély van az összefogásra. Ezek a pártok az ország helyett a pártérdekeiket szolgálják - tette hozzá az Együtt elnöke.

Hiába van meg a bátorsága az Együttnek, a párt elnöke szerint kevesen vannak a változáshoz. Habár csütörtökön csatlakoznak a demokratikus ellenzék megemlékezéséhez, pártja március 15-i rendezvényén mégis arról beszélt Juhász Péter, egyelőre úgy tűnik nem lesz köztük összefogás. Ennek pedig a pártérdek az oka, legalábbis szerinte.

Ha a pártok nem a saját, hanem az ország érdekét néznék, akkor egy ellenzéki jelölt szállna szemben a Fidesszel minden választókörzetben, hangsúlyozta Juhász Péter.

A párt miniszterelnök-jelöltje szerint hazudnak azok, akik azt mondják, a Jobbik nélkül nem tudnak 35-40 egyéni választókörzetet megnyerni a demokratikus ellenzéki pártok.

Szükség van a változásra, hangsúlyozta Szigetvári Viktor, mert szerinte ma Magyarországon nincs szabadság, ezért helyre kell állítani az igazságosságot.

A párt országgyűlési képviselőjelöltje szerint a Fidesz legnagyobb bűne, hogy nem csak kormányoz, hanem egy olyan rendszert épít, amiből sok millióan kimaradnak.

Baranyi Krisztina úgy fogalmazott: ma már bátorság kell ahhoz, hogy az emberek magyarnak mondják magukat.

atv.hu

További belföldi híreink