Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-14 12:53:00

A volt aljegyzőt nevezték ki a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetőjének

Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár Végh Ibolyát, Hódmezővásárhely megyei jogú város korábbi aljegyzőjét nevezte a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetőjének március 23-ai hatállyal - közölte a Miniszterelnökség az MTI-vel szerdán.

A volt aljegyzőt nevezték ki a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetőjének
Fotó: Vásárhely24

Mint írták, Végh Ibolya 1991 óta dolgozik a közigazgatásban, volt Szegvár jegyzője is és 2002-től a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban dolgozott a közigazgatási iroda vezetőjeként. 2003-tól az irodavezetői feladatokkal párhuzamosan Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város aljegyzője lett.    

Végh Ibolya közigazgatásban szerzett több évtizedes szakmai és vezetői tapasztalata garanciát jelent a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal hatékony és eredményes működésére, valamint a gyors, egyszerű és ügyfélbarát ügyintézésre minden a hivatalhoz forduló ügyfél számára - olvasható a Miniszterelnökség közleményében.

Korábban megírtuk, hogy Márki-Zay Péter szerint közös egyetértésben felmentették Végh Ibolyát. A főjegyző közleményében úgy fogalmazott, Hódmezővásárhely új polgármestere, Márki-Zay-Péter korábban együttműködést ajánlott neki, amellyel a város érdekében élni is kívánt. A politikus múlthét szerdán azonban váratlanul mégis felmentette főjegyzői feladatai alól.

atv.hu/MTI

 

 

 

 

További belföldi híreink