Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-05 19:47:00

Feljelentés Orosházán: Karácsonyék jelöltje 4 párt 4 jelöltjénél is szerepel ajánlóként

Füvesi Sándor rendőrségi feljelentést tesz az ügyben, állítása szerint nem ajánlotta egyik párt jelöltjét sem, az íveken mégis ott szerepel a neve.

Füvesi Sándor

 

Jelen pillanatban 4 párt 4 képviselőjelöltjénél szerepelek, de elképzelhető még, hogy máshol is feltűnök ajánlóként- mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Füvesi Sándor. Az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltjének neve szerepel többek között a Családok pártjának, az Összefogás pártjának és a Hajrá Magyarország Pártjának ajánlóívein is, pedig nem támogatta őket aláírásával.

Füvesi elmondása szerint egész lapokat másolhattak az ajánlók adataival bizonyos kamupártok, ugyanis több jelölt esetében is 1-től 8-ig ugyanazok a nevek szerepelnek az íveken, ugyanolyan sorrendben. Hozzátette: úgy tudja, a választási bizottság az aláírásokat nem vizsgálja. A képviselőjelölt jelezte egyébként, hogy az ügyben feljelentést tesz a holnapi napon.

Olyan is előfordult közlése szerint, hogy az egyik aláírást gyűjtő személy egy másik pártnál képviselőjelöltként szerepel. „Nagyon aktív”- tette hozzá a gyanús üggyel kapcsolatban Füvesi Sándor.

Beszámolt arról is, hogy hétfő esti adatok szerint 38 jelölt indulhat Orosházán, így el lehet képzelni, mekkora lesz április 8-án a szavazólap.

atv.hu

További belföldi híreink