Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-23 19:49:00

Márki-Zay: Ez a bizonyíték, hogy megfigyeltek

A szórólap a bizonyíték arra, hogy valakik használták az elhíresült kamerákat, amiket a megfigyelésemre szereltek fel az utcámban – mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Márki–Zay Péter. Azok szerepelnek a szórólapon, akik részt vettek a Fórumain és esetleg jártak nála - fogalmaz a hódmezővásárhelyi időközi polgármester választáson az ellenzék által egységesen támogatott jelölt.

 

A szórólap alapján erős a gyanú, hogy használták a kamerát, amit felszereltek az utcájában, ezért rendőrségi ügyet is indítanak, fogalmazott a jelölt, mert alkalmas a szórólap a megfélemlítésre, illetve olyan emberek vannak gyalázva a kiadványon, akik nem közszereplők. Márki-Zay szerint a kiadvány kiadójának megnevezése is minden bizonnyal hamis, mert a három betűs rövidítés korábban egy olyan szórólapon szerepelt, amely Lázár Jánost becsmérelte, márpedig az kizárt, hogy ellene ugyan az lázítson, mint aki Lázár ellen mozgósított korábban.  

Annak ellenére, hogy öngólnak tartja az aljas hazugságokkal telezsúfolt szórólapot, Márki-Zay szerint aggályokat vet fel, hogy valakit megbélyegeznek csak azért, mert nem a Fidesz jelöltjét támogatja.

A polgármester-jelölt szerint az egész akcióval azt érték el, hogy megnőtt a megválasztásában reménykedők közössége, mert ezek után a kiadványon feltüntetett tisztességes emberek családtagjai is beállnak majd az őt támogatók táborába.

Arról is szó esett, hogy a Fideszes jelölt nem adott interjút a héten az ATV riporterének, mert úgy érvelt, hogy ez nem egy országos ügy. Márki-Zay emlékeztetett arra, hogy ennek ellenére négy miniszter és kormányfő is beszállt a kampányba. Ő arra kérte az őt támogató pártok vezetőségét, hogy ne jöjjenek le, és csak egy kivétel volt, csütörtökön Hadházy Ákos tartott egy korrupció infót, a kifejezetten a környékhez köthető gyanús ügyekről.

atv.hu

További belföldi híreink