Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-23 07:09:00

Kocsis Máté pszichológiai elemzést készíttetett egy ellenzéki képviselőről

Pszichológiai elemzést készíttetett Kocsis Máté az egyik kerületi ellenzéki képviselőről – ezt a fideszes polgármester közölte egy testületi ülés közben.

Kocsis Máté pszichológiai elemzést készíttetett egy ellenzéki képviselőről

Az ülésen a bevándorlást szervezők irodákról kellett dönteni. Az ellenzéki képviselők a Soros-tervet bírálták. A Párbeszéd politikusa, Erőss Gábor szerint azzal a Fidesz csak a problémákról akarja elterelni a figyelmet - írja a hvg.hu.

Nem sokkal később Kocsis Máté Erőss Gáborra utalva azt mondta: ha majd eljön a pillanat, akkor megmutatja neki azt az átfogó pszichológiai elemzést, amit róla készíttetett. Abban figyelembe vették a képviselő Facebook-bejegyzéseit, hanghordozását, írásmintáját és felszólalásait. Kocsis Máté hozzátette: fantasztikus.

Cikkünk megjelenése után Kocsis Máté a következőt közölte az atv.hu-val:

"Fenntartom, hogy aki a politikai ellenfeleit azzal vádolja, hogy emberek miatta halnak meg egy kórházban, az szerintem nem normális. Erőss Gábor nem először tesz olyan durva, személyeskedő állítást, amely túlmegy minden határon. Hisztérikus, folyamatosan mindenkit provokáló viselkedéséről valóban írt már egy pszichológus rövid véleményt számomra".

Pszichológiai elemzést kért Kocsis Máté

 

atv.hu

További belföldi híreink