Itthon

2018-02-21 07:58:00

VV Fanni-ügy: használták az autóját a halála után

November 22-én szabálytalanul parkoltak az autóval, amit a gyászoló családnak kell kifizetnie.

VV Fanni-ügy: használták az autóját a halála után

Mint ismert, november 20-án eltűnt Novozánszki Fanni egykori valóságshow szereplő. VV Fanni autója már a családjánál van, de kiderült, hogy valaki használta a kocsit a lány halála után – írja a Blikk.

annikámnak nem volt jogosítványa, de nagyon vágyott egy kocsira, így hatalmas öröm volt, amikor megvette a pici Smartot. Tudni kell, hogy a lányom túlzottan is jószívű volt, ezért kölcsönadta a barátainak az autót, amikor azok kérték – mesélte Fanni anyja a lapnak, aki most kapott meg egy november 22-i parkolási bírságot, amit ki kellett fizetnie.

„A XIII. kerületben volt szabálytalan az illető. Nagyon szeretnék Fanni állítólagos barátnője, Erika szemébe nézni, és beszélni vele. Ő az eltűnés napján ülhetett az autóban, tőle kaptuk vissza annak idején a járművet, amikor a rendőrség felszólította, hogy adja oda nekünk. Talán tudhat valamit a történtekről” – mondta az anyuka.

Fanni autója jelenleg a szülői háznál áll, használni vagy eladni akkor sem tudnák, ha akarnák. A forgalmi engedély ugyanis Fanni többi iratával együtt eltűnt.

atv.hu

További belföldi híreink