Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-21 11:07:00

Kakucsi gyilkosság: döbbenetes részletek derültek ki

Az orvosszakértő döbbenetes részletekről számolt be.

Kakucsi gyilkosság: döbbenetes részletek derültek ki

A január 31-i első tárgyalás után február 21-én folytatódik K. Bálint második tárgyalása, akit a 20 éves Majoros Vivien meggyilkolásával gyanúsítanak – írja a Blikk. Elsőként az orvosszakértő szólalt fel, aki elmondta, hogy Vivien a késszúrásokat követően pár percen belül életét vesztette. A gyanúsított szíven, tüdőn, májon és vékonybélen szúrta az áldozatot, aki ennek következtében a belső, illetve a külső vérzésbe halhatott bele, s esélye sem volt a túlélésre.

Továbbá azt is elárulta, hogy Vivien és Bálint a gyilkosságot megelőzően szeretkezhetett, ám ezt nem állította biztosan. A lány viszont beleegyezhetett a szexbe, mivel erőszakra utaló nyomok nincsenek – számol be a lap.

A gyanú szerint, K. Bálint 2016. március 4-én gyilkolhatta meg a 20 éves Majoros Vivient, miután felvette őt egy budapesti szórakozóhely előtt. Mint kiderült, Bálint azért ölte meg Vivient a Kakucs felé vezető úton, mert a lány nem viszonozta a szerelmét. Ezért a fiú a késével többször is megszúrta áldozatát, testét pedig a Dabas melletti erdős részen elrejtette.

A kihallgatáskor a fiú mindig máshogy mesélte el a történteket. A vadásztőrt sokáig nem találták meg a rendőrök, ám végül Bálint nyomra vezette őket.

atv.hu

További belföldi híreink