Itthon

2018-02-20 09:16:00

Nagy bejelentés: Visszavonul Schobert Norbi

Schobert Norbi visszavonul és nem tart többé edzéseket. A jövőben kizárólag üzletemberként szeretne dolgozni és több időt tölteni a családjával – írja a Blikk.

Nagy bejelentés: Visszavonul Schobert Norbi

„Rengeteg fellépést, edzést vállaltam be egészen a mai napig, de 47 éves leszek, 25 éve vagyok aerobikedző, itt az ideje visszavonulót fújni. Ezt a Norbit nem akarom többé színpadon látni” – jelentette ki a fitneszguru.

„Nincs egészségi oka a hátralépésemnek, bírom a terhelést még most is. Rengeteget futok, sportolok, de úgy érzem, hogy így 50 felé, kiabálva, kis tornagatyában már nincs helyem a színpadon. Eljött az az idő, amikor jobban áll az öltöny, mint a tornaruha. Amikor kívülről látom magam, egy belső hang figyelmeztet, hogy tovább kell lépnem” – mesélte a lapnak Norbi, aki azért méltóképpen teszi le a lantot, egy óriási közös edzéssel zárja élete egyik meghatározó időszakát.

„Májusban tartunk egy nagy, régi stílusú tornát. Felszabadult örömmozgás lesz. Ez lesz az utolsó órám! Itt az ideje, hogy a fiatalok vegyék át a stafétát, és én elállok az útjukból. Ha valaki követett eddig, az tudja, hogy a közösségi oldalakról is visszavonultam, csak a cégen keresztül kommunikálok, de ott megtalál mindenki, aki életvezetési tanácsokat akar kérni” – jelentette ki Schobert Norbi.

A jövővel kapcsolatban megjegyezte, „természetesen a céget tovább igazgatom, a fennmaradó energiáimat Réka munkájának menedzselésére fordítom, illetve a gyermekeimmel is szeretnék több időt tölteni.” Norbi visszavonulása az Update márka eseté¬ben is tetten érhető. A termékek gyakorlatilag teljesen megújultak 2018 elején. Geszti Péter segítségével váltott arculatot a termékcsalád, az elsődleges és legmarkánsabb változás, hogy Norbi neve eltűnik a logóról és a csomagolásokról is.

„Hála az égnek a cég a nevem nélkül is megállja a helyét, ennek az oka vagy célja is az volt, hogy kicsit a háttérbe vonuljak, eltávolodjak a szereplésektől”– magyarázta Schobert Norbi.

atv.hu

További belföldi híreink