Itthon

Orbán: Az egyszerű dolgokban hiszek

A teljes beszéd
február. 18. vasárnap 16:03

Kedves Olvasóink! Köszönjük a figyelmet! A miniszterelnök beszédét 16.10-től teljes egészében leadja az ATV és csatornánk Facebook-oldala is! Tartsanak velünk!

A zuhanó ember és az 50. emelet
február. 18. vasárnap 15:56

forrás: MTI

Orbán úgy látja, hogy az ellenzék Magyarországon reménytelen helyzetben van, de De Gaulle-tól tudni, hogy a reménytelenség gyűlöletet szül, ezért gyűlölködik a többi párt. Egy viccet is idéz az ellenzék helyzetére utalva, ami szerint az 50. emeletről kiugró ember a zuhanás során egy ideig úgy gondolkodik, hogy "eddig minden rendben, eddig minden rendben". 50 nap múlva megérkezünk mindannyian. Ki az 50. emeletre, ki a földszintre, meglátjuk! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!- zárja Orbán Viktor idei évértékelő beszédét.

Megállítani Soros tervét!
február. 18. vasárnap 15:55

forrás: MTI

"Közösen fogunk küzdeni, hogy Sorosnak Brüsszelben és az ENSZ-ben bemutatott tervét megállítsuk, és ha lesz elég szövetségesünk, márpedig lesz szerintem, akkor a végén sikerrel is járunk"- vélekedik Orbán.

Ez tönkretenne minket
február. 18. vasárnap 15:52

"Értjük mi, hogy az ENSZ tagállamainak 80 százaléka inkább migránsokat kibocsátó ország, de nem azért hoztuk létre a szövetséget, hogy szembeforduljon velünk és olyat erőltessen ránk, ami tönkretesz bennünket"- szögezi le a kormányfő.

Új front
február. 18. vasárnap 15:50

Aki engedélyezi migránsok betelepítését az országába, az tartsa is meg őket, viselje gondjukat!- mondja a közönség hangos tetszésére Orbán, majd hozzáteszi: az végképp lehetelen, hogy bizonyos országok a betelepülők javát kiválogatják, a többit pedig leosztják máshová. Elmondja azt is, az ENSZ tervezetével új front is nyílt, ami jó kis feladatot fog adni "Szijjártó Péter barátunknak".

Nem vagyunk birkák!
február. 18. vasárnap 15:49

- jelenti ki a kormányfő, majd közli: harcolni fogunk és, ha szükséges, egyre komolyabb jogi lépéseket tesznek. Ezek közül első a Stop Soros. Akik nem hagynak fel veszélyes terveikkel, és a jogszabályokat nem tartják be, azokat egyszerűen kitiltjuk- közli Orbán Viktor.

Szigetváriék tüntetnek
február. 18. vasárnap 15:49

forrás: MTI

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje "Szerecsenmosdatás a Fidesznél: Kommunikációs utasítást adtak ki Tiborcz szerepéről" címmel sajtótájékoztatót tart a XI. kerületben.

Homo sorosenzus
február. 18. vasárnap 15:48

- így hívják Orbán szerint azokat az embereket, akiket a Soros-félék szeretnének kitenyészteni". Az ő szempontjukból mi reménytelen esetek vagyunk, a migránsok tényleg jobb alapanyagok- fejtegeti a kormányfő.

Schulzból semmi nem lett
február. 18. vasárnap 15:46

A Fidesz elnöke felsorolja azokat az európai politikusokat is - köztük Martin Schulzot, az előző, "dicstelen" horvát kormányfőt, két osztrák kancellárt és Matteo Renzit is - akik Magyarország ellen kezdtek harcolni, de "beletört a bicskájuk". Előbbiről azt mondja, hogy minden akart lenni, de végül semmi lett- utalt Schulz lemondására Orbán.

Forza Italia!
február. 18. vasárnap 15:44

Mi soha nem leszünk szolidárisak azokkal az euróai vezetőkkkel, akik posztkeresztény és posztnemzeti korszakba akarják léptetni a sorsunkat- jelenti ki a miniszterelnök, aki szerint ebben a harcban épp győzelemre állunk. A horvátok is így gondolják, Ausztria pedig épp most állt át nemzeti oldalra. Várva várjuk az olasz választási eredményeket és a fordulatot- mondja Orbán, majd hozzáteszi: Berlusconi visszatérhet, Forza Italia!