Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-13 11:29:00

Bősz Anett: Megdőlt a vád, hogy Fodor Gábor a parlamenti helyért hajt

A liberálisok ügyvivője szerint megdőlt az a vád, hogy az MLP azért létezik, hogy Fodor Gábor bejusson a parlamentbe.

 

Mosolyogva, igennel felelt arra Bősz Anett az ATV Start című műsorban, hogy szóba áll-e még vele Fodor Gábor. Mint ismert, a liberálisok elnöke helyett Bősz Anett ügyvivő került fel az MSZP-Párbeszéd listájára, a 15. helyre. A politikus elmondta: nehéz volt meghozni a döntést, de minden eddiginél erősebbnek látja az 5 éve alakult Magyar Liberális Pártot.

„Innentől kezdve nem él az a vád, hogy ez a párt azért létezik, hogy Fodor Gábornak legyen egy befutó parlamenti helye, hogy megőrizhesse a parlamenti mandátumát”

– fogalmazott Bősz Anett, hozzátéve, hogy az esetből látszik, hogy Fodor Gábor kész átadni a stafétát nála fiatalabbaknak. Hangsúlyozta, hogy a pártja nagyon nagy kompromisszumot kötött azzal, hogy „feladta” a vezető személyiségét, ami szerinte üzenetértékű.

Bősz Anett a műsorban határozottan cáfolta, hogy a liberálisoknak köze lenne a gyöngyösön kialakult helyzethez. Ahogy arról portálunk is beszámolt, Molnár Gyula MSZP-elnök Fodor Gábort javasolta elindítani a körzetben a szocialista Hiesz György polgármester helyett. A városvezető sírva jelentette be, hogy visszalép a jelöltségtől, Fodort ugyanakkor nem sikerült lenyomni a szocialisták torkán.

Azzal kapcsolatban, hogy mit ér az összefogásban a liberálisok támogatottsága úgy fogalmazott: egy százalékon mérik őket, de azt stabilan, és ezen egy mandátum biztosan múlhat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink