Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-14 07:34:00

Böcskei: az LMP veszélyben van

Karácsony Gergely személyén múlik az MSZP jövője, ismertségét, népszerűségét tekintve nincs félnivalója az MSZP-nek a 10-tól- vélekedett Böcskei Balázs az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Azt is mondta, egyetlen ügyből, mint például a Tiborcz-ügy, még nem lesz áttörés, de ha még 3-4 más üggyel is találkozik ez, és az ellenzék jó kampányt visz, akkor elérhető a kétharmad megakadályozása, de akár az abszolút többségé is.

„Az LMP veszélyben van”- jelentette ki az IDEA Intézet politikai elemzője, aki szerint az LMP szavazói konstruktívak, a párt viszont nem. Az LMP-nek egy mondása volt eddig, az hogy Szél Bernadett. Karácsony Gergely megjelenése viszont elég lehet ahhoz, hogy veszítsen pár százalékot a párt- magyarázta Böcskei.

A megjelenő kis pártoknak nem látja az esélyét, szerinte semmilyen racionalitása nincs az indulásuknak, még a Momentum is küzd a parlamenti küszöbért.

A Jobbikról azt mondta, úgy tűnik, hogy a szavazóik nem annyira átszavazósak, kutatásukból az derül ki, hogy inkább a baloldaliak lennének hajlandóak átszavazni a Jobbikra.

atv.hu

További belföldi híreink