Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-12 20:06:00

Mégis miniszterelnök-jelölt lett Lattmann Tamás: országjárásba kezd

A nemzetközi jogászt az Egészséges Magyarországért jelöli, ami tulajdonképpen egy három kispártból álló szövetség.

Mégis miniszterelnök-jelölt lett Lattmann Tamásból. A nemzetközi jogászt az Egészséges Magyarországért jelöli, ami tulajdonképpen egy három kispártból álló szövetség. Ebbe tartozik a Független Kisgazdapárt, a Változást Akaró Szavazók Pártja és a Színes Magyarország Párt.
 
Lattmann Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorának azt nyilatkozta hétfő este, hogy a szövetségnek megvan mind a 106 jelöltje, viszont alapelvük, hogy Kész Zoltánnal vagy Mellár Tamással szemben nem fognak indulni. Lattmann hozzátette: a vidékre fognak koncentrálni, és azoknak a szavazóknak a támogatását szeretnék megszerezni, akikhez az ellenzéki pártoknak nem sikerült eljutniuk. A programjukról bővebben pedig csütörtöki sajtótájékoztatójukon fognak beszélni.
 
„Én márciusban azzal fogom tölteni azt az egy hónapot, hogy végig fogom járni az országot a társaimmal együtt, a választókkal fogunk beszélni, a választók problémáiról fogunk beszélgetni, cserébe itt Budapesten közben énrám azt mond bárki, amit akar”- fogalmazott a miniszterelnök-jelölt.
 
atv.hu

További belföldi híreink