Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-12 07:26:00

Egy évig rettegett zaklatójától Jakupcsek

A műsorvezetőt durván rémisztgette egy férfi, aki egyszer a lakásába is bejutott.

"Több oldalas kézzel írott, gusztustalan leveleket küldözgetett." - mesélte Jakupcsek az ATV-n vasárnap este adásba kerülő #Bochkor felvételén. "Mindenfélével összekente a papírt, a szőrét, haját is beleragasztotta. Hiába jeleztem a rendőrségnek, nem csináltak semmit."

Az illető a levelekre gondosan ráírta a nevét, címét, így pontosan tudták, hogy ki ő, sőt, még azt is, hogy hol kezelik. Néha eltűnt, akkor sejthető volt, hogy bevitték a pszichiátriára, ám amikor kiengedték, újból megjelent és követte Jakupcseket a munkahelyétől az otthonáig.

De a férfi egyszer még ennél is tovább merészkedett! "Egyszer véletlenül nyitva hagytam otthon a bejárati ajtót, és egy idő után azt láttam, hogy bent áll a nappaliban. A gyerekek pedig ott játszottak. Dermesztő volt, nagyon megijedtem. Elkezdtem kifele lökdösni az ajtón, nagyon féltettem a gyermekeimet."

A tévés ezután gyorsan hívta a rendőrséget, ám mire kiértek a férfinak hűlt helye volt. Azt mondták neki, ha legközelebb ilyet csinál, akkor próbálja meg marasztalni, amíg odaérnek. A zaklató ezután eltűnt, Jakupcsek pedig nagyon reméli, hogy soha többé nem látja viszont és nem ismétlődik meg a tíz évvel ezelőtti történet.

További belföldi híreink