Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-23 09:06:00

Újabb információk VV Fanni gyilkossági ügyében

Jövő november végéig előzetes letartóztatásban maradhat Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, B. László.

Újabb információk VV Fanni gyilkossági ügyében

Január 28-án zárul a nyomozás VV Fanni gyilkossági ügyében, de a vizsgálatot biztosan meghosszabbítják. Akár két évig folytatódhat a kutakodás a 24 éves valóságshow-szereplő holtteste után, ahogy feltételezett gyilkosa, B. László előzetes letartóztatása is eltarthat a gyanúsítás napjától számolt 48 hónapig. A dunaújvárosi férfi ugyanis bűnrészességét már bevallotta. Elismerte, hogy a luxuslakóparki kamerafelvételeken ő szerepel, és ő viszi le Fannit a parkolóba, majd teszi a kocsiba.

"A letartóztatását fenn tudják tartani úgyis, ha csak bűnsegédnek tekintik. November végén gyanúsították meg élet elleni cselekmény miatt, ami elég ahhoz, hogy jövő november végéig bent tartsák" – mondta a Bors­nak Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József, aki szerint az emberölésben bűntársnak lenni is biztos szabadságvesztéssel jár.

"Felvétel bizonyítja, hogy valamilyen szinten biztos, hogy köze van a gyilkossághoz. Ha nem is lehet kijelenti, hogy ő gyilkolta meg, az egyértelmű, hogy bűnsegéd, és az is megkapja a maga néhány esztendejét" – szögezte le az ügyvéd.

atv.hu

További belföldi híreink