Itthon

2018-01-22 17:20:00

Sajnálatos dolog történt Tvrtko hétvégi előadása közben

Az ATV műsorvezetője a színpadon éppen a “Túl minden határon” című előadása közepén tartott Pákozdon, amikor az első sorban ülő nézők közül körülbelül 20-an kirohantak a teremből.

"El nem tudtam képzelni mi történt, még csak hasonlóban sem volt részem soha " – mesélte az atv.hu-nak a tévés. "Aztán azt láttam, hogy a helyi technikus folyamatosan nyomkodja a telefonját, majd az ablakon kinézve több tűzoltóautót is láttam elrobogni" – folytatta.

Az előadás után mondták többen, hogy a megyei újság honlapján már megjelent a hír: tűz ütött ki Pákozdon. Kiderült, hogy egy ház kigyulladt, akinek a tulajdonosai és barátai rohantak el a nézők közül. Szerencsére személyi sérülés nem történt, senkinek nem esett baja, ugyanakkor a tűz jelentős kárt okozott.

"Másnap megható üzenetet kaptam. A kárvallottak jelezték: sajnálják, hogy az előadásomon félig maradtak, és nem akarták megzavarni az estet" – mesélte Tvrtko.

"Megdöbbentett, hogy ezeknek az embereknek a tűz miatt nem kevés problémájuk van, hiszen az értékeik semmivé lettek, közben pedig még az én előadásommal is foglalkoznak."

Tvtko úgy döntött, hogy a három érintett családnak a saját nappalijukban újból megtartja az előadást és a bajba kerülteknek még ajándékot is visz. A műsorvezetőnek már van rutinja az otthoni előadásokban. Nemrég a mezőhegyesi estje előtt kapott egy levelet egy édesanyától, aki előző héten szülte meg kislányát, Patríciát, ezért lemaradt az általa olyannyira várt programról. A műsorvezetőt nagyon meghatotta, hogy élete legboldogabb pillanataiban az ő előadására gondol Gyöngyi, ezért elment hozzá és ott a nappalijában megtartotta csak neki az előadást, igaz, ott rövidítve, hogy a kicsi lány, Patrícia idejében anyatejhez juthasson.

"Ugyanúgy beleteszem a szívemet-lelkemet a mondanivalóba, ha 800 ember hallgat meg, mintha egy család néz végig. A sajnálatos eset után a pákozdi előadás különösen fontos számomra!"

További belföldi híreink