Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-20 10:56:00

Fiala adásban tette helyre vendégét

Iván Júlia jogász, az Amnesty International igazgatója, Borgula András rendező, a Gólem Színház főnöke, Horváth Zoltán publicista és Pulai András, a Publicus intézet igazgatója értelmezték Fiala János társaságában a hét legérdekesebb történéseit az ATV Civil a pályán című műsorának pénteki felvételén.

Az év végi műsorvezető-csere ellenére a régi-új nevén futó produkció őrzi vezető helyét, a közéleti-politikai beszélgetős műsorok között ez a legnézettebb Magyarországon.

A politika kegyes volt a héten, számos témát szolgáltatott, inkább azon kellett gondolkodni, idő hiányában mi maradjon ki. A fideszes alelnökkel készült fideszes propagandafilm – amiből nem derült ki, hogy a főszereplő családapa a párt vezetője – nem maradhatott ki. Mint ahogy Kerényi Imre ötlete, a miniszterek és polgármesterek trónörököseinek szervezett balatoni elittábor sem. A „stop Soros” szintén bekerült, és nagy vitát generálva szóba jött a barátnőjét meggyilkoló, majd hazaengedett tinédzser ügye is.

Az ellenzéki nézők reményt meríthetnek Mellár Tamás és több baloldali párt összefogásából, így Fiala erről is megkérdezte vendégei véleményét.

A további három téma legyen meglepetés, mint ahogy az is, melyik politikust hasonlította Borgula a Star Wars sötét urához, amiért aztán Fiala felszólította, „a műsor végéig teljesen ne bolondulj meg!”

Civil a pályán, Magyarország legnézettebb politikai vitaműsora*

ATV, szombat, 19.00

*Nielsen, január 15.

atv.hu

További belföldi híreink