Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-19 09:22:00

Nézze meg, mit jelentettek be Hosszú Katinkáék

Megszüntetik az Iron Lady Arcanum képregénysorozat. A hír pénteken közölte az előfizetőkkel az Iron Corporation, amely a rajzolt történetsorozatot gyártó és kiadó Iron Comics tulajdonosa.

Nézze meg, mit jelentettek be Hosszú Katinkáék

„Egyelőre úgy tűnik, a januári volt az utolsó száma az Iron Lady Arcanum képregénynek. Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én „gyermekem” volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak” – írja a 24.hu Shane Tusup, a cég egyik tulajdonosának közleményére hivatkozva.

„Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra” – tette hozzá Hosszú Katinka, az Iron Corporation másik tulajdonosa.

Az Iron Corporation dolgozik a megoldáson, hogy azok, akik elkezdték olvasni a sorozatot és kíváncsiak, hogy alakul Iron Lady sorsa a történetben, más módon és formában találkozhassanak a folytatással.

atv.hu

További belföldi híreink