Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-18 18:00:00

Stop Soros: „akár kamu, akár nem, elég nagy a baj”

A Stop Soros ismét arról szól, hogy a civil szervezetek elleni kampányt a középpontban lehessen tartani – mondta Móra Veronika az ATV Egyenes Beszédben Rónai Egon kérdésére válaszolva.

Az Ökotárs Alapítvány igazgatója szerint a kormány a civilek ellen akarja hangolni a közvéleményt, és aláásni a bizalmat.

Móra Veronika hozzátette: illegális bevándorlást szervezni nem más, mint embercsempészet. Mint elmondta: nem tud olyan szervezetről, amely ilyet tenne, hiszen a civilek az elesett csoportokért dolgoznak, mint például a hajléktalanok. Szerinte az új törvénycsomaggal a civil szervezeteket akarják befeketíteni, és csökkenteni az adományozási kedvet.

Akár kamu, akár nem, elég nagy a baj – ezt már Iván Júlia, az Amnesty International igazgatója mondta a műsorban a Stop Sorossal kapcsolatban. Iván Júlia is megerősítette, hogy mindez a megfélemlítésről szól. Szerinte a kormány szembe akarja állítani a magyar forrásokat a külföldi forrásokkal, ami sok esetben nem is külföldi, hiszen hazánk tagja az Európai Uniónak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink