Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-16 13:23:00

Újabb brutális részletek derültek ki VV Fanni haláláról

A valóságshow-szereplő megölésével vádolt B. László a barátjától bérelte az autót, amelyet másnap visszavitt, a vérfoltokról pedig azt mondta, hogy elütött vadé volt.

Novozánszki Fanni tavaly november 20-án tűnt el. November végére pedig már az is kiderült, hogy a fiatal lányt nagy valószínűséggel megölték. A gyilkosság kapcsán B. Lászlót vették őrizetbe.

A Ripost információja szerint B. László az autót egy régi ismerősétől bérelte. Fanni holttestét ennek a járműnek a hátsó ülésére, majd a csomagtartóba helyezte. A férfi a járművet másnap már vissza is vitte a szalonba. Addigra viszont a holttestet elrejtette, a vérfoltokat pedig megpróbálta kitisztítani. A lány holtteste a mai napig nem került elő, ám az autóban lévő véres foltmaradványokat a tulajdonos azonnal kiszúrta. Ekkor B. László azt mondta, hogy a vér egy vadé, amit elütött, s aminek a tetemét a csomagtartóba tette.

Történetét azonban nem vette be régi ismerőse, így inkább tájékoztatta a rendőrséget. Ez volt az egyik kulcsa annak, hogy B. Lászlót nem sokkal később letartóztathatták.

atv.hu

További belföldi híreink