Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-16 09:09:00

Sorra törnek az autók az M5-ösön és az M7-esen

Több baleset is történt kedd reggel, az M5-ös autópálya egyik sávját le is zárták.

Az M5-ös autópályán Röszke felé Táborfalva és Lajosmizse között több jármű ütközött össze. A 63-as km-nél a belső sávot lezárták. A balesethez közel Budapest felé a 61-es km-nél egy kamion szaladt szalagkorlátnak. Ott csak a külső sávon halad a forgalom. A térségben erősen havazik, így télies útviszonyokra kell számítani- közölte az Útinform.

Az M6-os autópályán, a Pécs felé vezető oldalon a 105-ös km-nél Paks térségében két személyautó ütközött össze. A helyszínelés idejére a belső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán Letenye felé a 74-es km-nél Kőszárhegy közelében kisebb baleset nehezíti a közlekedést. Az arra utazók sávzárásra, lassulásra, télies útviszonyokra készüljenek! A police.hu közlése szerint az M7-esen újabb balesetek is történtek az autópálya 76-os, 80-as és 88-as kilométerszelvényeiben, Polgárdi és Lepsény térségében, a Balaton felé vezető oldalon.

A rendőrség a balesetek megelőzése érdekében kéri a gépkocsivezetőket, hogy körültekintően, az időjárási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek!

atv.hu

További belföldi híreink