Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-15 16:27:00

Nem adta ki az MTI Harangozó Tamás közleményét

Az MSZP-s képviselő közleménye az MTI szerint szabályzatukba ütközik, mivel mások személyhez fűződő jogainak sérelmével jár.

Nem adta ki az MTI Harangozó Tamás közleményét
Harangozó Tamás

Harangozó Tamás az atv.hu-hoz is eljuttatta, mely közleményt szerette volna közzétenni az MTI OS-ben.
 
Tiborcz panasza: "a miniszterelnök családtagjaként nem foglalkozhatom bármivel"

„Az Eliosban való részvételem és az abból való kiszállásom kapcsán megértettem, hogy Magyarországon a miniszterelnök családtagjaként nem foglalkozhatom bármivel.” Nyilatkozta korábban Tiborcz István.

Az MSZP szerint közpénz lenyúlásával pedig végképp ne foglalkozzon! Az Európai Csalás Elleni Hivatal szerint a miniszterelnök vejének cége 12 milliárd forint értékű megrendeléshez gyanús körülmények között, csalással jutott.

Az MSZP követeli a Tiborcz-céggel kapcsolatos OLAF-vizsgálat teljes körű, azonnali nyilvánosságra hozatalát!

Ameddig nem tisztázódik Orbán Viktor szerepe a családi vállalkozás által elkövetett csalássorozatban, addig nincs helye a miniszterelnöki székben!
 
Harangozó Tamás,
országgyűlési képviselő
 
Az MTI Igazgatóságától a képviselő az alábbi választ kapta:

„Az MSZP Országos Központ „Tiborcz panasza: "a miniszterelnök családtagjaként nem foglalkozhatom bármivel"” című, az MTI OS-hez mai napon eljuttatott közleményével kapcsolatban tájékoztatom Önöket, hogy közleményük az OS Szabályzatának 14. 3. pontjába ütközik, ezért azt ismét nem áll módunkban kiadni. Felhívom továbbá a szíves figyelmüket arra, hogy a Szabályzat 15. pontja értelmében az MTI jogosult egyes közlemények közzétételét megtagadni, a közlemény közzétételének megtagadásáért semmilyen felelősséggel nem tartozik. Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét!”
 
A szabályzat 14.3-as pontja arra vonatkozik, hogy a közzétett hír „nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink