Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-15 14:34:00

Döbbenet: nyugodtan sétált haza a bíróságról Fanni feltételezett gyilkosa

Hétfőn, kora délután döntött a bíróság a második rákoskeresztúri gyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásának ügyében.

A gyilkossági ügyben gyanúsított, W. Dávidot bilincsben vitték a bíróságra. Nem helyezték előztes letartóztatásba, hanem mindössze házi őrizetét rendelték el, azaz otthon kell maradnia, amíg a bíróság másképp nem dönt esetleg az ügyében az eljárás ideje alatt - írja a Blikk.

Ez történt

Hónapokig azzal fenyegette volt barátja S. Fannyt, hogy öngyilkos lesz, ha nem békülnek ki és kezdik újra a kapcsolatukat. A fiatal lány ennek ellenére kitartott döntése mellett, és szakított W. Dáviddal. A tini ezt nem tudta elviselni, péntek este brutális kegyetlenséggel megölte Fannyt, akit a világon a legjobban szeretett. Fannyt a lépcsőházban ölte meg volt barátja, a hatodik és a hetedik emelet közötti fordulóban. Úgy tudni, W. Dávid a sötétben meglapulva várta, hogy a lány hazaérjen hetedik emeleti lakásukhoz, amelyben édesanyjával és nevelőapjával élt együtt. A szülők nem voltak otthon.

atv.hu

 

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap kérdésére:

További belföldi híreink