Itthon

2018-01-13 17:29:00

Elképesztő: Megmérgezte gyerekeit, majd magával is végzett az anyuka

A 29 éves nő borzalmas tettre szánta rá magát kétségbeesésében.

Egész Angliát sokkolta a londoni Sydnie-Blu MacFarlane tette, akinek holttestére az ágyában fekve találtak rá. A Mirror cikke szerint a nő élete utolsó pillanataiban a mellette fekvő, akkor már halott gyermekei arcát nézte.

A kilencéves kislányt és a három esztendős kisfiút ugyanazzal a méregkoktéllal itatta meg, amit a kicsik haláltusája után ő is bevett. A depresszióban szenvedő nő vészjósló Facebook-üzenetei és SMS-ei 31 oldalt töltöttek meg, legtöbbjük a hibáiról és az önmarcangolásáról szólt. A bíróságon felolvasták ezeket, az egyik így szólt:

"Egy sírba temessenek minket. Senki sem választhat el a kicsikéimtől" - írta az A4-es lapra. A most kezdődött bírósági meghallgatáson kiderült, hogy az anyát több csapás is érte borzalmas tette előtt: 


kilakoltatás fenyegette, partnere megcsalta, elveszítette magzatát, egy közeli barátja pedig megszakította vele a kapcsolatát.

Sydnie-Blu a családtagjai szerint 14 éves kora óta küzdött depresszióval, de öt hónappal a tragédia előtt fordult igazán súlyosra az állapota. Az utolsó csepp a pohárban a kilakoltatás híre volt.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink