Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-12 13:47:00

Összeverekedtek az ATV stúdiójában - videó

Növényi Norbert egykori birkózó és Makai Renátó pankrátor addig-addig kakaskodtak a vasárnap esti Frizbi felvételén, míg végül valóban egymásnak estek.

Pár perccel korábban még békésen meséltek az életükről és a küzdősportról mindketten, ám Makai Renátó, a pankráció baranyai kiválósága elkezdett kekeckedni az olimpiai bajnok birkózóval. Állítása szerint kinézte magának Növényit, aki nemrég kóstolt bele a ketrecharc világába.

A pár percig tartó bunyóban tépték-zúzták egymást. Hol Növényi, hol pedig Makai zuhant bele az interjúalanyok kanapéjába, ahol korábban még egymás mellett ülve válaszoltak Hajdú Péter műsorvezető kérdéseire. Végül biztonságiak választották szét a verekedőket. Mindkettőjük pólója véres lett, mint kiderült, túl jól sikerült a küzdőshow: az egyik pofontól Növényi fogínye vérezni kezdett.

"Nem számítottam arra, hogy verekedés lesz, nem ezért jöttem be a stúdióba" - mondta az atv.hu-nak Növényi. "De elfogadom Renátó kihívását és megmérkőzhet velem a ringben a májusi pankrációgálán." A hatvanegy éves Növényi fogadkozik: elégtételt vesz alig harmincegy éves ellenfelén a ringben.

További belföldi híreink