Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-13 05:10:00

Kálmán: ha megszólalok, félek kimenni az utcára

Fiala János kezébe temette a fejét, miközben a rezsipápát hallgatta.

A börtönbe küldött szülésznő, Katinka és Shane válsága, a botrányos ÁSZ vizsgálatok, a csepeli ellenzéki balhé és az Orbán Viktor szerint szépen fejlődő futball is szóba került a Civil a pályán ma este látható adásának pénteki felvételén.

Fiala megígérte, hogy legközelebb fizikailag is leborul Hosszú Katinkáék sportteljesítménye előtt, ettől függetlenül számára ellentmondásos, ha egy sportoló magánvállalkozása különféle állami támogatásban részesül.

Az otthonszülések révén ismertté vált Geréb Ágnes letöltendő börtönbüntetése kapcsán Kálmán László nyelvész azt mondta, inkább nem nyilvánít véleményt, mert aztán félve menne ki az utcára. Benyó Rita szerint nincs ok az ítélet kritizálására.

Papp Réka abban sem biztos, hogy a fideszes Németh Szilárd tisztában van vele, ki volt Gobbi Hilda, noha úgy nyilatkozott, felőle akár „Gobbi Hildát” is indíthatják ellene a választáson. Az MSZP-Párbeszéd közös listáról megoszlottak a vélemények, a magyar futball gyatra teljesítménye viszont közös nevezőre hozta Fiala Jánost és vendégeit.

Civil a pályán, ATV, szombat, 19.00

További belföldi híreink