Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-22 06:44:00

Hajós András: Döbrögi ellen Ludas Matyit kell indítani

Döbrögi ellen nem Döbrögit kell indítani, hanem Ludas Matyit – mondta Hajós András az Egyenes Beszédben Krug Emília kérdésére válaszolva. A népszerű énekes, humorista szerint a választóknak Karácsony Gergelyt kell támogatniuk miniszterelnök-jelöltként, mert ő az egyetlen, akinek a tevékenységét meg lehet vizsgálni.

Hajós András elmondta, hogy nem érdekli, mit mond Gyurcsány Ferenc Karácsony alkalmasságáról, mert a DK elnökének súlyát egyébként is másként látja.

Arról akarom meggyőzni a választókat, hogy ne verjék át őket, ne járjanak pórul – folytatta a zenész, aki szerint Karácsony jó programot hajt végre évek óta Zuglóban, a kerület a nehéz helyzete ellenére fejlődik, prosperál.

Hajós arról is beszélt, hogy jelenleg 4-5 olyan politikus van az ellenzéki oldalon, aki maga köré tud gyűjteni embereket, de közülük csak Karácsony tevékenysége ellenőrizhető. Ráadásul az MSZP-DK megállapodás miatt már van tábor Karácsony mögött – hangsúlyozta a humorista.

Hajós András a műsorban azt is elmondta, hogy az zavarja, hogy buták az emberek, a választók. Szerinte ugyanis a politikusok a választók izzadságcseppjei, akik, „ha bambán állunk, azt csinálnak, amit akarnak."

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink