Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-17 10:24:00

Itt a DK választási listája

Összeállt a DK-Szolidaritás választási szövetség listája a jövő évi parlamenti választásokra.

Itt a DK választási listája

A Demokratikus Koalíció az egyéni körzetekben való demokratikus ellenzéki pártok közötti koordináció mellett önálló pártlistát állít a 2018. évi országgyűlési választásokra. Ahogy arról portálunk pénteken értesült, a DK elnöksége december 16-án, szombaton döntött a lista első 30 helyén szereplő politikusokról. Az ezutáni helyekről januárban születik döntés.

A DK-Szolidaritás választási szövetség listavezetője a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc lesz, őt Molnár Csaba ügyvezető alelnök, európai parlamenti képviselő követi a listán. A 3. helyen Vadai Ágnes alelnök, országgyűlési képviselő, a 4. helyen Niedermüller Péter alelnök, európai parlamenti képviselő szerepel. Utána Varju László, Oláh Lajos, és őket követi a Szolidaritás elnöke, Székely Sándor a 7. helyen.

A lista első 30 helyét itt olvashatja el.

„Tudjuk, hogy csak közös erővel válthatjuk le az Orbán-rendszert, ezért továbbra is folytatjuk a tárgyalásokat a demokratikus ellenzék 106 egyéni jelöltjéről, akik “egy az egy ellen” vehetik majd fel a harcot a Fidesz 106 jelöltjével szemben” – írják közleményükben.

atv.hu

További belföldi híreink