Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-16 05:10:00

Fésülködött és telefonjával küzdött az adásban Fiala János

Ma este jelentkezik az ATV-n a Civil a pályán.

Tétényi Éva építész, Horváth Zoltán publicista, Kálmán László nyelvész és Lattmann Tamás nemzetközi jogász – a csatorna régi, kedvelt vendégei – tisztelték meg jelenlétükkel az ATV „Civil a pályán” című műsorát.

A pénteki felvételen az évek óta megszokott és jól bevált recept szerint vették fel a hét legérdekesebb közéleti témáit kitárgyaló beszélgetést. Fiala, aki korábban Havas Henriket helyettesítve többször vezetett már ilyen műsort, abszolút nem tűnt elfogódottnak: az adás egy pontján összekócolta a frizuráját, mondván, túlzottan jólfésültre sikerült. Húsz perccel később pedig a zsebében kezdett matatni, mivel megszólalt a telefonja. Az sajnos nem derült ki, miért hívták.

A sokszor szenvedélyes beszélgetés az alábbi témákról folyt:
A soros disznó; Orbán hátizsákkal küzd Brüsszelben; „Boldog karácsonyt!”; Habonynak cége van Hongkongban; Százezrek fűtenek hulladékkal; Nem tetszik a „Varangykirály”; Kövér szerint szükség van az MSZP-re; Fáklyást felvonulást szervezett a Jobbik.

Az adásban természetesen szóba került Havas Henrik is. Hogy ki mit gondol a műsorvezetőt ért vádakról – az is kiderül a ma esti adásban.

Civil a pályán, ATV, szombat, 19.15. 

 

További belföldi híreink