Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-11 21:27:00

Szigetvári: Nem ugyanaz rakta ki a felvételt Karácsonyról, mint aki rögzítette

„Nem leszek rosszban a demokratikus politikusokkal, még ha más utat is választanak, mint mi. Nincs idő lelkizésre” - ezt mondta Szigetvári Viktor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az MSZP nem végezte el a megújuláshoz szükséges munkát, ezért az Együtt nem tud közös listára menni a párttal.

Rónai Egon kérdésére Szigetvári elmondta, hogy Karácsony Gergellyel közösen tartott fórumán Karácsony még amellett érvelt, hogy miért kell külön listán indulni.

Hozzátette: ha Karácsony Gergely lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje, és listavezetője, az akár még jól is jöhet az Együttnek, mert tud érvelni a legjobb ellenzéki egyéni jelöltek mellett a szocialistáknak.

A beszélgetésben szó esett a Karácsony Gergelyről kiszivárgott hangfelvételről is. Szigetvári elmondta, azt nem tudja, hogy ki készítette és ki szivárogatta ki a hangfelvételt, de egy valami biztos, hogy nem az Együtt kezéből került ki.

"Nem ugyanaz az ember rakta ki a felvételt, mint aki a telefonjával rögzítette".

Az Együtt választmányi elnöke a Jobbik-ÁSZ ügyről azt mondta, a kettős mérce elfogadhatatlan. Szerinte a Fidesz épp olyan kedvezményeket kapott Simicska Lajostól, mint a Jobbik. Így ha a Jobbik bűnös, a Fidesz is az.

A solymári választásról úgy vélekedett: az egyik legrégibb jobboldali körzet, és most meg tudták szorongatni a fideszes jelöltet. Az elmúlt választások eredményeit összevetve igenis levonható az a következtetés, hogy a teljes összefogás működik.

atv.hu

További belföldi híreink