Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-11 09:44:00

Kiszivárgott hangfelvétel Karácsonyról: megszólalt az MSZP

Kunhalmi Ágnes szerint teljes az egyetértés az MSZP-ben Karácsony Gergely személyét illetően, Zugló polgármesterének kinevezése pedig már csak technikai kérdés.

„Karácsony Gergely egy igazi politikus módjára nem csak siránkozik, hogy Orbánt le kellene váltani, hanem Karácsony Gergely mer dönteni, mer lépni” – reagált a kiszivárgott hangfelvételre Kunhalmi Ágnes az ATV Start című műsorában. Az MSZP budapesti elnöke szerint a hangfelvétel azt bizonyítja, hogy Karácsony Gergely azon kevés politikusok közé tartozik, akiket még nem falt fel „ez a nyomorúságos és ócska cinizmus, ami átszövi az egész politikai közéletet”.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, szombaton a Karácsony Gergely és ami mögötte van blogon kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen a Párbeszéd politikusa a következőket mondja: ”Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kib****** politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok."

Karácsony az Indexnek megerősítette, hogy ő beszél a felvételen, majd Facebook-oldalán azt írta, köszöni az ingyen reklámot, és szerinte “ez a titkos hangfelvétel is csak azt bizonyítja, hogy én nem egóból vagy hataloméhségből, hanem felelősségtudatból csinálom, amit csinálok, és nem áltatom magam azzal, hogy Zugló polgármestereként is teszek eleget a változásért.”

Kunhalmi Ágnes arról is szólt, hogy teljes az egyetértés az MSZP-ben Karácsony Gergely személyét illetően. Az MSZP budapesti elnöke szerint már csak technikai kérdés Karácsony Gergely hivatalos miniszterelnök-jelölti kinevezése, azt mégsem árulta el, hogy ez mikor történhet meg.

atv.hu

További belföldi híreink