Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-07 05:10:00

Újabb részletek: autóban találhatták meg VV Fanni vérét

A letartóztatott férfi nem tett beismerő vallomást, a rendőrség személyi szabadság korlátozása, valamint emberölés bűntett gyanúja miatt nyomoz.

Újabb részletek: autóban találhatták meg VV Fanni vérét

Portálunk is beszámolt az egykori valóságshow szereplő eltűnéséről. Sajtóhírek szerint VV Fanni november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi és az ügyben már személyi szabadság korlátozása, valamint emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. A legfrissebb fejlemények arról szóltak, hogy térfigyelő kamerák képén látszik, amint ölében vitte a feltételezett gyilkos a 24 éves lány élettelen testét és a nyomok egészen Dunaújvárosig vezettek. A rendőrök a férfi autójában pajszert, kést és fegyvert is találtak.
 
Közben a BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy a fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett B. László ellen nyomoznak, aki 2010-ben MSZP-s színekben indult a dunaújvárosi önkormányzati választáson. A rendőrség azt feltételezi, hogy a gyanúsított előre készült a lány meggyilkolására, de egyelőre még nem tett beismerő vallomást.
 
Az RTL Klub stábjának Kulcson – ahol a férfi által elnökölt sportegyesület székhelye volt – azt mondták, hogy erőszakos embernek ismerték a férfit, akit a rendőrség VV Fanni meggyilkolásával gyanúsít és az autójában állítólag megtalálták a lány vérét.


atv.hu

További belföldi híreink