Itthon

2017-12-07 11:48:00

Sváby megszegte ígéretét

A műsorvezető 10 hónappal ezelőtt tett magának egy ígéretet, hogy soha nem fogja megmutatni kisfiát a nyilvánosságnak. Most viszont kivételt tett. Meglátta ugyanis, hogy milyen aranyosan évődik kisfia a kutyájával és már vette is elő a telefonját, hogy megörökítse azt.

"Soha nem láttam még ilyen baba-kutya kapcsolatot, jobb mint bármelyik természetfilm csatorna" - írta a Facebook-oldalára a vasárnap esti Heti Napló Sváby Andrással műsorvezetője a közzétett fénykép alá.

"A most 10 hónapos Milánról a születésekor raktam ki egy képet a közösségi oldalra, azóta semmit, de ezt most nem tudtam megállni" - árulta el az atv.hu-nak Sváby. "Szinte testvérként szeretik egymást, órákig el tudnak játszani egymással. Karcsi nagylelkű Milánnal, a kedvenc játékait bármikor megosztja vele. Ha rosszkedvű a kisfiam, akkor próbálja megvígasztalni, lesi minden mozdulatát, aggódik érte. Rendszeresen benéz az ágyába, hogy minden oké-e".

Sváby állítása szerint Karcsi nem egy "ugatógép", így szerencsére nem nagyon zavarja például alvás közben a 10 hónapos Milánt. Úgy véli, hogy a nagy barátságuk sosem fog elmúlni, sőt Milánnak csak előnyére válhat, ha van egy ilyen jó társa.

atv.hu

További belföldi híreink