Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-12-07 13:12:00

Kiderült, mi volt VV Fanni és a gyilkossággal gyanúsított férfi közt

Korábban egy párt alkottak, aztán szakítottak, de nemrég B. László ismét felvette a kapcsolatot az egykori valóságshow szereplővel, a lány azonban kikosarazhatta.

A Blikk és a Bors is újabb részleteket derített ki VV Fanni halála kapcsán. A Blikk úgy tudja, a fiatal lány régóta ismerte feltételezett gyilkosát, informátoruk szerint pár évvel ezelőtt néhány hónapig együtt is jártak. A lap szerint a gyanúsított nemrég ismét felvette a kapcsolatot Fannival, állítólag randizni is voltak nemrég, de a lány kikosarazhatta a férfit. A Blikk szerint, mivel nem keresnek az ügyben további elkövetőket, elképzelhető, hogy szerelemféltés állhat a történtek hátterében.

A Bors informátora szerint is nemrég szakított VV Fanni a gyilkossággal gyanúsított férfival, akiről a lap kiderítette, a nagyszüleivel élt Dunaújvárosban, egy panellakásban, de városszerte úgy ismerték, mint aki öltönyben, nyakkendőben jár és előszeretettel használ drága autókat, amikről nem tudni, kölcsönben voltak-e nála, vagy bérelte őket. A Bors szerint B. László fülig szerelmes volt Fanniba, de ő fél év alatt be sem mutatta a férfit szüleinek. A közelmúltban szakítottak, amibe a lap szerint képtelen volt beletörődni B. László. Ismerőseik szerint ez lehetett az indíték. A Bors felkereste B. László nagyszüleit dunaújvárosi otthonukban, de nem akartak nyilatkozni.

Ahogy portálunk is beszámolt róla, az egykori valóságshow szereplő november 20-án tűnt el otthonából, azóta a rendőrség nagy erőkkel keresi és az ügyben már személyi szabadság korlátozása, valamint emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. A legfrissebb fejlemények arról szóltak, hogy térfigyelő kamerák képén látszik, amint ölében vitte a feltételezett gyilkos a 24 éves lány élettelen testét és a nyomok egészen Dunaújvárosig vezettek. A rendőrök a férfi autójában pajszert, kést és fegyvert is találtak. 

Közben a BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy a fiatal nő eltűnésének ügyében az előzetes letartóztatásba helyezett B. László ellen nyomoznak, aki 2010-ben MSZP-s színekben indult a dunaújvárosi önkormányzati választáson. A rendőrség azt feltételezi, hogy a gyanúsított előre készült a lány meggyilkolására, de egyelőre még nem tett beismerő vallomást.

atv.hu

További belföldi híreink